Vårstäddag

Lördagen den 29 april klockan 11.00 samlas vi vid brevlådorna vid futten. När vi är klara så samlas vi som vanligt på badplatsen och grillar korv.

Vårstaddag

Vi fokuserar på två områden; badplatsen och Rallvägen. På badplatsen så skall gräset trimmas och klippas kort för att underlätta för kommande gräsklippning under sommaren. Längs Rallvägen så röjer vi sly upp till två meter in från vägen där det går. Medtag röjsågar, grästrimrar, grensaxar, trädgårdssågar, krattor och om någon har möjlighet någon rejäl gräsklippare.

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma så vi alla kan hjälpas åt att hålla vårt område i ett gott skick!

 

INFORMATION FRÅN STYRELSEN ANGÅENDE
SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

När vi har städat färdigt och grillar korv nere vid badstranden kommer styrelsen informera om frågan angående om vi skall bilda samfällighetsförening eller inte. Styrelsen önskar ge medlemmarna information för att på årsstämman i år kunna göra en mer rättvis omröstning om detta.

Väl mött, Styrelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *