Gräsklippning i badviken

Nedan finns ett förslag på vem som ska klippa gräset nere i badviken vilken vecka. Försök i första hand att byta med varandra om föreslagen vecka inte passar, men om ni inte lyckas får ni gärna höra av er till Adam Rundkvist. Både gräsklippare och bensin finns nere i badviken vid den stora björken. Koden till låset är fyra nollor. Jag hoppas att ni som inte finns med på listan inte ska vara allt för ledsna…

Vecka Gräsklippning
20      Herbert Saak
21      Steven Molin
22      Sonny
23      Adam Rundkvist
24      Anders Hjalmarsson
25      PU Klintberg
26      Richard Ericsäter
27      Niklas Bruske
28      Catrine Ericson
29      Johan Masironi
30      Martin Strömgård
31      Pelle Lindkvist
32      Familjen Lindblad
33      Sven Erik Enger
34      Erik Söderdahl
35      Bengt Sten
36      Frej Öster
37      Dan Nylén
38      Sten Nyberg
39      Uffe Smith
40      Hans Örtengren

Midsommarafton

Ekeby tomtägarförening inbjuder till midsommarfirande I badviken fredag 21 juni!

Klockan 12:00 börjar vi klä midsommarstången. Ta med alla dina vänner, matsäck och en hög med blommor samt björkris! När midsommarstången är rest ca 13:00 äter vi gemensamt den medhavda matsäcken i närheten av stången.

Vårstädning söndagen den 28 april kl 10.00

Det börjar närma sig krattdag i Ekeby tomtägarförening! I år ska vi städa upp efter förra höstens gallring av träd på föreningens mark, och snygga upp som vanligt i badviken. Vi samlas vid ”Futten” (korsningen Rallvägen-Ekebyvägen) klockan 10.00 för att komma överens om lämpliga verktyg och arbetsfördelning. Efter avslutat arbete äter vi korv med bröd nere i badviken.

För er som av någon anledning inte kan arbeta fysiskt ser vi gärna att ni kommer ner i alla fall och berättar vad som har hänt sedan vi sågs sist. Städningen är visserligen viktig, men det kan vara lika kul att få en pratstund.